Tasty thuis
Het is een feest om in uw eigen mooie huis gasten te ontvangen. Tot dat u in de weer moet met hapjes, drankjes en opruimen! Deze zorg kunnen wij u uit handen nemen. Op ongedwongen wijze kunnen wij uw gasten optimaal verwennen met culinaire verrassingen en smaakvolle service. Van een compleet buffet tot een smaakpalet van kleine amuses. Een unieke invulling van uw wensen vinden wij belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u zelf zo min mogelijk hoeft te doen en gewoon van uw gasten kunt genieten.

Tasty op het werk
Een goede indruk wordt bepaald door sfeer, entourage en smaaksensaties. Een blijvende indruk door originaliteit. Hierbij gaan de culinaire en visuele beleving gaan hand in hand. Tasty Business creëert een sfeer dat bij uw bedrijf past. Er wordt gekeken naar de stijl, kleuren, bedrijfscultuur en het meest belangrijk naar uw wensen. Zo maakt u meer dan een positieve indruk bij uw cliënten of personeel. Tasty Business bedenkt speciaal voor uw bedrijf een maatwerkconcept waarbij u verzekerd bent van succes.

Voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar welke vormen van catering Tasty Business voor en uw gasten kan verzorgen?

Tasty Catering

Klanten van Tasty aan het woord

Annemieke de Graaf

Heee Tasty:-), wat was het weer lekker tijdens de Symfony Verwendagen.

Tot de volgende keer. X Annemieke

Angela Wentink

Bij Symfony heb ik een heerlijk hapje geproefd. Het kaartje dat ik meegenomen heb bewaar ik zeker. Ook zal ik jullie aanbevelen bij vrienden en kennissen en bij onze watersportvereniging. Heel graag zou ik ook wat prijzen zien i.v.m. ons budget bij de vereniging.

Heel veel succes!

Remco en Kiki

Marèn is een ware KEUKENPRINSES! Ze maakt ontzettend LEKKERE en ORIGINELE gerechten voor hele schappelijke prijzen. Geen zin om zelf alle voorbereidingen te treffen, in de keuken te gaan staan en de rommel erna op te ruimen? HUUR Marèn (eventueel met haar gezelschap) in!! Je hebt een SUPER avond en je bent zelf onderdeel van je gezelschap… 
Op ons trouwfeest heeft ze ook de Italiaanse BBQ en aankleding verzorgt. In een woord: GEWELDIG!
We hebben haar dan ook al getipt bij veel vrienden en bekenden en ook die zijn lovend over haar AANPAK en altijd goed verzorgde KOOKKUNSTEN.
Groetjes Remco en Kiki

Test

test